PLEZIER VOOR JONG EN OUD. TENNIS EN MIDGETGOLF RENESSE.

© 2015  |  Privacy Policy

TENNISMIDGETGOLFRENESSE

Tennis in Renesse

U kunt een tennisbaan bij ons huren, voor één enkel los uur, of reserveren voor een langere periode achter elkaar.

Horeca & Arrangementen

Tennis en Midgetgolf Renesse beschikt over twee gravel tennisbanen.

Tennis en Midgetgolf Renesse beschikt over twee gravel tennisbanen. Reeds vanaf het begin van ons bestaan wordt er gespeeld op gravel. Door de ontwikkelingen van de laatste jaren worden er steeds meer tennisbanen omgebouwd naar all-season banen, waardoor het vertrouwde gravel steeds meer verdwijnt. Wij, en velen met ons, vinden het gravel nog steeds de prettigste ondergrond om dit geweldige spel op te spelen.

 

U kunt een tennisbaan bij ons huren, voor één enkel los uur, of reserveren voor een langere periode achter elkaar. Wilt u het hele jaar door op dezelfde dag en tijd spelen? Reserveer dit uur en u bent verzekerd dat u altijd terecht kunt (natuurlijk onder voorbehoud van het weer).

 

Mogelijkheden zijn er voor losse huur, tien-uren-kaart of seizoenslidmaatschap. Als u wilt spelen en u heeft geen tennisrackets, -ballen en/of schoenen? Geen probleem, wij hebben deze uiteraard in verschillende maten voorhanden.

 

Bij een seizoenslidmaatschap kunt u onbeperkt gebruik maken van de tennisbaan, zoveel u wilt. Eveneens kunt u dan de baan op vaste tijden gedurende het hele seizoen vastleggen. Is uw geboekte uur afgelopen en is de baan vrij? Dan kunt u gewoon doorspelen! Een lidmaatschap maar zonder de rompslomp die u bij een tennisvereniging kunt ondervinden: Bij ons hoeft u géén bardienst te draaien, er is géén baanonderhoud en u wordt niet afgehangen zodat u van de baan moet. En na afloop is er altijd verse koffie of een verfrissend drankje. Ook voor rackets, bespanningen en tennisballen bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Kortom, lekker spelen en geen rompslomp.

Laat u verrassen door onze gezellige garnituren. Lekker bij een drankje op het terras. 

 

U heeft iets te vieren en wilt dat eens op een andere manier doen? In ons paviljoen kunnen we voor u een gezellige sfeer creëren. U zit met uw familie / vrienden hier lekker en apart.

 

Prijzen 2021

 
 

€    17,00

1 Uur tennisbaanhuur

€  153,00

10-Urenkaart knipkaart tennis

Lidmaatschap tennis volwassene, p.p.

Tennisles

€    37,00

50 minuten les, 1 uur baanhuur

Huur attributen

€      1,50

tennisschoenen

€      1,50

tennisracket

€      1,50

tennisballen

€      2,50

tennisbaanverlichting per uur

Tennisbaanhuur

€  135,00